Creativity is intelligence having fun! Albert Einstein 

 

Copper

 

Styling blog copper koper oranje orange Cobra  

 

Copper Orange Optimisme

Tijd voor een positieve draai en een flinke dosis optimisme. Zijn we niet allemaal toe aan een zonniger wereldbeeld? Ik wel. Daarom ben ik blij dat de kleur “Koper Oranje” unaniem tot dé kleur van 2015 is gekozen! Wereldwijd zelfs. Dan heet het “Copper Orange” en dat klinkt nog stoerder! Het zal nu snel beter gaan overal. Ik begin alvast te genieten.

Oranje is een sterke kleur. Eigenwijs, krachtig en communicatief. Deze tint maakt open en spraakzaam. Nodigt uit tot interactie en creativiteit. Het geeft eenzelfde gevoel als dat van de opkomende zon. Een nieuwe dag vol mogelijkheden en verrassingen. Zo’n kleur waar je blij van wordt. Waarbij je dolgelukkig naast je bed stapt ook al is het veel te vroeg en nog donker en koud buiten.

Kleur geeft identiteit weer. Het roept emoties op en is een expressie van je zijn.

Oranje is warm. Staat voor schoonheid en rust. Voor groei en ontwikkeling. Oranje zegt: Geniet van elke dag, joie de vivre. We leven nu! Deze tint maakt zelfverzekerd, evenwichtig, blij en veerkrachtig.

De metallic koperen toevoeging versterkt deze eigenschappen. Dit roodachtige metaal geeft moed. Helpt liefde, schoonheid en harmonie te ervaren. Dat is toch prachtig! Pas echter wel op voor een overdosis want dat maakt lui. Garfield is niet voor niets oranje, net als die collega Jeweetwelkater. Daarnaast maakt het jaloers en word je amokmakend…. Op dat gekissebis zit niemand te wachten. Vooral met kleur geldt: Overdaad schaadt.

Copper Orange is goed te combineren. Heel fris en trendy met wit en cognac. Harmonieus met brons en spannend met zwart en petrol. De echte waaghalzen durven de combinatie met roze te maken!

Geef kleur aan je leven. Kom tot bloei!

blog styling inspiratie Tom Dixon copper koper orange

 

Styling inspiratie blog copper eggchair koper oranje

Styling inspiratie blog copper orange koper behang arte

Op 22-07-2016 door Nathalie Schalke