Creativity is intelligence having fun! Albert Einstein 

 

Home Vitamines!

 

Amethist StC column half edelsteen in huis styling

Met de R in de maand worden de voedingssupplementen weer belangrijk om gezond van lijf en leden te blijven. Die boost geldt ook voor je huislijke omgeving! We komen in deze natte kille dagen na een frisse wandeling graag thuis in een warme en harmonieuze omgeving. Een knapperend haardje waar omheen gezellig wordt verzameld om samen te genieten van een goed glas wijn.

Mineralen zijn sfeervolle oppeppers voor je interieur en in allerlei vormen te verkrijgen. De mooiste vorm is wat mij betreft… by far ….de oorspronkelijke ruwe versie! Gewoon zoals Moeder Natuur heeft afgeleverd. Prachtig in al zijn facetten. De grillige contouren, de intense kleuren, de luchtige transparantie en de mysterieuze werking maken de mineralen en halfedelstenen aantrekkelijke items voor zowel je interieur als je algehele welbevinden.

Je kunt de juiste keuze voor een mineraal laten afhangen van wat je gewoon een mooie kei vindt of je kunt afgaan op wat bij je sterrenbeeld hoort.

Zelf ben ik een Waterman op het randje van Vissen waardoor ik altijd beiden check. Dat is mooi want dat geeft meer keuzemogelijkheden.

Bij een Waterman horen Aquamarijn, Groene Fluoriet en Turkoois. De laatste komt overeen met wat Vissen ook nodig hebben in dat kader mag ik nog Amethist en Opaal aan het rijtje toevoegen.

Aquamarijn maakt je vrolijk en ontspannen, oprecht en eerlijk. Het geeft je dynamiek en zorgt ervoor dat je volhardend en doelgericht te werk gaat en daardoor succesvol kunt zijn. Ik ga er één in formaat rotsblok aanschaffen want dat klinkt allemaal erg begerenswaardig. 

Mineralen hebben als bonus ook nog eens een geneeskrachtige invloed. Zo kunnen ze allerlei klachten en problemen verminderen en verzachten. Charlatannesk of heus waar, feit is dat deze door de natuur zo welgevormde stenen met iedereen wat doen.

Welke rots in de branding hoort bij jou?

Op 30-08-2016 door Nathalie Schalke