Creativity is intelligence having fun! Albert Einstein 

 

Magnetisch

 

 Tommorowland Boutique Antwerpen StC Styling blog

Of ik een winkel binnen wil stappen is in grote mate afhankelijk van de aantrekkingskracht en uitstraling. Ik moet getriggerd worden. Nieuwsgierig gemaakt, gelokt en verleidt. Mijn God zeg, ik viel als een blok!

Voor de betoverende conceptstore Tomorrowland Boutique in de Kammenstraat in Antwerpen. De sprookjesachtige omgeving heeft een magnetische aantrekkingskracht en ik wist van gekkigheid niet waar ik het eerst wilde gaan kijken. Ik vloog letterlijk naar binnen. De feeërieke sfeer en briljante details geven een gevoel dat alles mogelijk is. Ik ben nog nooit naar het gelijkgenaamde festival geweest maar kreeg spontaan zin kaarten te bestellen.

Tomorrowland Boutique Antwerpen styling books

In de store wordt een stukje geschiedenis verteld met verhalen van over de hele wereld. Kom je voor de muziek dan kun je alle tracks beluisteren en meenemen. Ben je fashionista dan is er de speciale Tomorrowland Collectie waarin gewerkt is met diverse nationale en internationale designers. Er zijn ware collectors items voor de die-hard Tommorrowland fans. Een mixologist, dat is een Tom Cruise uit Cocktail maar dan van nu, bereid vers de meest heerlijke cocktails voor je. Uiteraard word je meegevoerd op de beats die door de store galmen. Over beleving gesproken zeg!  Jong en oud zal zich hier verbazen en kunnen laten verrassen.

De winkel gaat niet over Tomorrowland. De winkel ís Tomorrowland. Dat komt recht uit het hart met muziek als universele verbinding.

 

Tommorowland boutique Antwerpen Stc Styling blog inspiratie

“Tomorrowland will look to reinvent the rule book again and host a party so big, so outrageously brilliant, that all other festivals will spend a lifetime trying to catch up.”

Hun statement is uitdagend, zelfbewust, open voor verandering en inspirerend as hell!

Tomorrowland boutique antwerpen Stairs

Tomorrowland boutique styling Antwerpen feeriek 

Tomorrowland Boutique styling interieur inspiratie

Tomorrowland boutique Antwerpen Styling inspiratie

Op 09-08-2016 door Nathalie Schalke